Soczewki kontaktowe przeciwsłoneczne???

Re: Soczewki kontaktowe przeciwsłoneczne???

Postprzez katherina » 29 lis 2011, o 16:44

sportowcy dlatego też zazwyczaj mają polecane do użytkowania soczewki kontaktowe jednodniowe, dzięki którym w razie jakiegokolwiek wypadku mogą soczewkę usunąć z oka i założyć nową...to też jest jakieś wyjście, a co do okularów fakt faktem mogą się poniszczyć ale dobry optyk z pasją lubi wyzwania i zawsze coś zdziała. Podsumowując :) Sportowcy moi drodzy w waszym zawodzie potrzebne i konieczne jest i jedno i drugie po to aby
1. zadbać o wasz komfort
2. zadbać o wasze bezpieczeństwo
3. zadbać o to abyście zdobywali same złote medale ;*
Pozdrawiam Katherina :)
katherina

Postprzez alicja » 21 gru 2011, o 10:36

Witam
Rzeczywiście nie ma takich soczewek chociaż myślę jest to bardzo ciekawy pomysł.
Moze któras firma pokusi się i wykona takie soczewki bo sprzedaż wydaje mi się gwarantowana:)
Sama napewno bym wyprobowala:))) ;)

Pozdrawiam
alicja

Postprzez katherina » 21 gru 2011, o 12:21

Ale jaki w tym był by sens jeszcze raz powtarzam ? Przecież lubimy dobrze wyglądać a nie ma nic lepszego jak designerskie okulary przeciwsłoneczne? i tak idąc na plaże lub też uprawiając plażówkę bardziej polecane są soczewki jednodniowe więc kto by wydał tyle pieniedzy na badania i wymyślanie produktu który niekoniecznie bedzie miał popyt?
katherina

Postprzez seba » 22 gru 2011, o 09:44

Wogóle to nie wiem o czym mowa, soczewki przeciwsłoneczne???? Jak taka soczewka miałaby wyglądać, musiałaby chyba zasłaniać calą widoczną część gałki ocznej? Ale jak w czymś takim funkcjonować??? Trochę abstrakcyjny temat :P
seba

Postprzez LEMUR » 22 gru 2011, o 11:43

i tak bedziemy wygladac ;)
Obrazek
LEMUR

Postprzez zez_ukryty » 22 gru 2011, o 13:07

O mein Gott ! Die letzte Mode schrei !! chce takie <3 :roll:
zez_ukryty

Postprzez alicja » 22 gru 2011, o 14:56

Heja
O kurde..... ....................
Nie sorry za wzcześniejszy wpis nikt nie umiał by tego lepiej pokazać jak ,,lemur,, szacun za ten obrazek ;)
Beznadzieja zostanmy przy super okularach przeciwslonecznych a o soczewkach przeciwslonecznych już nigdy nie pomyślę :roll:
Czesto mamy jakies pomysly ale nie zdajemy sobie sprawy jak to może wygladac w rzczeczywistosci:) teraz bede doglebniej się zastanawiala zanim cos napisze :lol:

Pozdrawiam
alicja

Postprzez optyczka OLA » 22 gru 2011, o 15:03

Lemur Ty to potrafisz sprowadzic czlowieka na ziemie :lol: ale moze i lepiej ze takich soczewek nie ma bo jednak okulary przeciwsloneczne to ciekawsze rozwiázanie ido tego zwykle soczewki kontaktowe .
optyczka OLA

Postprzez LEMUR » 22 gru 2011, o 16:46

czasami jak czytam czyjes wypociny... to warto uzyc tego od czego ludzkosc zaczynala - "pisma obrazkowego"

nic tak nie przemawia jak obrazki - przeciez obracamy sie w branzy "wzrokowej' :D
LEMUR

Postprzez siatkareczka » 22 gru 2011, o 17:41

hahahahahha a to dobre. Pewnie lemur to dzieło wykonał w paintcie?? ;p w sumie to ja nie przewidziałam tego że tak to może wyglądać. Być może LEmur rzeczywiście trochę przesadził z zaciemnieniem ale wiele lepiej to i tak wyglądać nie będzie ;/ chyba że ktoś mądry zrobi tak żeby to zaciemnienie było jedynie na... siatkówce ;p Może racja że przeciwsłoneczne to trochę poroniony pomysł ale fotochromy o maksymalnym 40% zaciemnieniu, na plaże, dla sportu hmmm... ;] no co??? Ja muszę trochę pokombinować ;p taka już moja natura ;)
siatkareczka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Soczewki kontaktowe