sportowcy dlatego też zazwyczaj mają polecane do użytkowania soczewki kontaktowe jednodniowe, dzięki którym w razie jakiegokolwiek wypadku mogą soczewkę usunąć z oka i założyć nową...to też jest jakieś wyjście, a co do okularów fakt faktem mogą się poniszczyć ale dobry optyk z pasją lubi wyzwania i zawsze coś zdziała. Podsumowując Sportowcy moi drodzy w waszym zawodzie potrzebne i konieczne jest i jedno i drugie po to aby 1. zadbać o wasz komfort 2. zadbać o wasze bezpieczeństwo 3. zadbać o to abyście zdobywali same złote medale ;* Pozdrawiam Katherina
Witam Rzeczywiście nie ma takich soczewek chociaż myślę jest to bardzo ciekawy pomysł. Moze któras firma pokusi się i wykona takie soczewki bo sprzedaż wydaje mi się gwarantowana:) Sama napewno bym wyprobowala:)))
Ale jaki w tym był by sens jeszcze raz powtarzam ? Przecież lubimy dobrze wyglądać a nie ma nic lepszego jak designerskie okulary przeciwsłoneczne? i tak idąc na plaże lub też uprawiając plażówkę bardziej polecane są soczewki jednodniowe więc kto by wydał tyle pieniedzy na badania i wymyślanie produktu który niekoniecznie bedzie miał popyt?
Wogóle to nie wiem o czym mowa, soczewki przeciwsłoneczne???? Jak taka soczewka miałaby wyglądać, musiałaby chyba zasłaniać calą widoczną część gałki ocznej? Ale jak w czymś takim funkcjonować??? Trochę abstrakcyjny temat
Heja O kurde..... .................... Nie sorry za wzcześniejszy wpis nikt nie umiał by tego lepiej pokazać jak ,,lemur,, szacun za ten obrazek Beznadzieja zostanmy przy super okularach przeciwslonecznych a o soczewkach przeciwslonecznych już nigdy nie pomyślę Czesto mamy jakies pomysly ale nie zdajemy sobie sprawy jak to może wygladac w rzczeczywistosci:) teraz bede doglebniej się zastanawiala zanim cos napisze
Lemur Ty to potrafisz sprowadzic czlowieka na ziemie ale moze i lepiej ze takich soczewek nie ma bo jednak okulary przeciwsloneczne to ciekawsze rozwiázanie ido tego zwykle soczewki kontaktowe .
hahahahahha a to dobre. Pewnie lemur to dzieło wykonał w paintcie?? ;p w sumie to ja nie przewidziałam tego że tak to może wyglądać. Być może LEmur rzeczywiście trochę przesadził z zaciemnieniem ale wiele lepiej to i tak wyglądać nie będzie ;/ chyba że ktoś mądry zrobi tak żeby to zaciemnienie było jedynie na... siatkówce ;p Może racja że przeciwsłoneczne to trochę poroniony pomysł ale fotochromy o maksymalnym 40% zaciemnieniu, na plaże, dla sportu hmmm... ;] no co??? Ja muszę trochę pokombinować ;p taka już moja natura