Nie zaciemniające się fotochromy

Informacje ogólne dotyczące szkieł . Poliwęglan oraz pozostałe rodzaje materiałów. Budowa soczewki. Uszlachetnienia soczewek.

Re: Nie zaciemniające się fotochromy

Postprzez Olivka » 19 cze 2013, o 13:32

Klient twierdzi, iż się pojawiały jasniejsze plamki, ale ja nic nie zauwazyłam. Jak stwierdził nie dzieje się to cały czas tylko co jakiś czas...
Olivka

Postprzez mario » 19 cze 2013, o 16:05

Ogólnie sprawa jest dziwna, szczególnie plamki, które widać tylko czasami :?: Dziwne Słyszałem że są ludzie którzy bardzo lubią reklamować rzeczy kiedy te zaczynają być podniszczone aby wymienić sobie na nowe. Czasem się nie uda, a czasem się uda,sprzedawcy często nie chcą się użerać i idą na rękę, a klient ma nowe :lol:
mario

Postprzez fajna-brunetka » 20 cze 2013, o 09:17

Mój znajomy też kiedyś sobie zniszczył okulary z fotochromem - nie jestem w stanie powiedziec jak o nie dbał ale prawdopodobnie pochlapał je podczas pracy na myjni- wynikiem czego tez miał jaśniejsze plamy
fajna-brunetka

Postprzez Wiśnia » 20 cze 2013, o 10:09

mario napisał(a):Ogólnie sprawa jest dziwna, szczególnie plamki, które widać tylko czasami :?: Dziwne Słyszałem że są ludzie którzy bardzo lubią reklamować rzeczy kiedy te zaczynają być podniszczone aby wymienić sobie na nowe. Czasem się nie uda, a czasem się uda,sprzedawcy często nie chcą się użerać i idą na rękę, a klient ma nowe :lol:

właśnie, sporo osób kombinuje jak się da, żeby tylko coś wyłudzić
Wiśnia

Postprzez Olivka » 20 cze 2013, o 16:12

A właśnie, reklamacja dotycząca fotochromów nie została przyjęta, teraz klient widzi wady oprawy....
Olivka

Postprzez wCzteryOczy » 21 cze 2013, o 07:22

Olivka napisał(a):A właśnie, reklamacja dotycząca fotochromów nie została przyjęta, teraz klient widzi wady oprawy....

Dobrze, że ludzie znają swoje prawa, ale zaczyna to być trochę nadużywane. Znam człowieka, który kupił sunowi specjalistyczne buty do biegania (za niemałe pieniądze), przyszedl po msc z butami kompletnie zniszczonymi twierdząc, że to wina producenta. Na pytanie czy w butach syn tylko biegał/chodzil uzyskał odpowiedź, że nie grał w piłkę, kosza, jeździł na rowerze... I zostawił do reklamacji, ale producent oczywiście jej nie uznał
wCzteryOczy

Postprzez dorota » 24 cze 2013, o 09:02

O to dziwna sprawa a wczesniej oprawki mu sie podobały?a jakie wady ma ta oprawka?
dorota

Postprzez mario » 24 cze 2013, o 09:21

To tu chyba mamy doczynienia z takim klientem o których pisałem wyżej. Trudna sprawa będzie dopóki czegoś od was nie dostanie ;)
mario

Postprzez wCzteryOczy » 24 cze 2013, o 10:43

Takim klientom najlepiej dać to co chcą i jak najszybciej się ich pozbyć :D
wCzteryOczy

Postprzez Nela » 24 cze 2013, o 11:16

oj żeby się nie zdarzyło jak w przysłowiu czy powiedzeniu- dasz palec a weźmie całą rękę
Nela

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Antyrefleks ? Fotochrom ? Jakie szkła ?