Promocja AirOptix

Re: Promocja AirOptix

Postprzez LEMUR » 10 wrz 2012, o 16:16

Ciba nigdy nie ingerowala w ceny badan. Oferta dotyczy tanszego badania co oznacza, ze salon bioracy udzial sam okresla co znaczy tansze, czy jest to obnizka procentowa czy kwotowa itp...
LEMUR

Postprzez martini » 11 wrz 2012, o 09:28

U nas w salonie cena badania -20zl plus otrzymujesz zestaw startowy znajduje sie w nim maly plyn i po 1 socz miesiecznej oraz po 5 jednodniowych wszelkie ulotki z informacjami itp. Bardzo fajna sprawa polecam:)
martini

Postprzez cicha_woda » 25 wrz 2012, o 15:49

Cześć, czy promocja z zestawem startowym jest wciąż aktualna?? Jeśli tak to do kiedy trwa?
cicha_woda

Postprzez LEMUR » 25 wrz 2012, o 19:26

zestaw startowy to nie jest okresowa promocja. U nas ona jest dla kazdego poczatkujacego uzytkownika soczewek kontaktowych.

A teraz do kazdego zainteresowanego. Udajac sie na wizyte do specjalisty pytajcie czy on was nauczy, zalozy soczewki czy otrzymujecie soczewki probne itp... nie mozna dobrze i prawidlowo dobrac soczewek nie zakladajac jej.
LEMUR

Postprzez Magdalena12 » 20 sty 2014, o 14:54

ja kiedy robiłam wywiad odnośnie doboru soczewek przez specjalistów w moim mieście zauważyłam że w każdym miejscu sprawa wygląda bardzo różnie. Nie wszędzie dostaje się próbne soczewki w cenie wizyty, w niektórych miejscach za takie próbne soczewki trzeba zapłacić. Miałam tez propozycję nauki zakładania soczewek przed wizytą okulistyczną, co już jest dla mnie absurdem. Jedno jest pewne pytać , pytać i jeszcze raz pytać- o wszystko!
Magdalena12

Postprzez Paweł S10 » 29 sty 2014, o 11:20

zakładanie soczewek przed decyzją lekarza?? No proszę jaki ten kraj ciekawy...
Paweł S10

Postprzez fajna-brunetka » 5 lut 2014, o 13:23

Magdalena12 napisał(a): Miałam tez propozycję nauki zakładania soczewek przed wizytą okulistyczną, co już jest dla mnie absurdem. Jedno jest pewne pytać , pytać i jeszcze raz pytać- o wszystko!

ciekawe na jakiej podstawie ktos by dobrał odpowiednie paramerty ?
fajna-brunetka

Postprzez Player » 11 lut 2014, o 11:47

ciekawe jaka byłaby mina okulisty kiedy by sie okazało ze osoba absolutnie nie może nosić soczewek
Player

Postprzez Nela » 5 mar 2014, o 11:47

Player napisał(a):ciekawe jaka byłaby mina okulisty kiedy by sie okazało ze osoba absolutnie nie może nosić soczewek

okuliści chyba zdaja sobie sprawe że są ludzie którzy kupują w różnych miejscach soczewki, które niekoniecznie ktoś oglądał i zalecał- jak juz taki pacjent trafi do lekarza to pozostaje tylko wpoić prawidłowe zasady a w przypadku braku możliwości noszenia stanowczo zakazać..
Nela

Postprzez Piotr » 11 mar 2014, o 13:07

Nela napisał(a):
Player napisał(a):ciekawe jaka byłaby mina okulisty kiedy by sie okazało ze osoba absolutnie nie może nosić soczewek

okuliści chyba zdaja sobie sprawe że są ludzie którzy kupują w różnych miejscach soczewki, które niekoniecznie ktoś oglądał i zalecał- jak juz taki pacjent trafi do lekarza to pozostaje tylko wpoić prawidłowe zasady a w przypadku braku możliwości noszenia stanowczo zakazać..

oby tylko te zasady były przez takiego Pacjenta przestrzegane
Piotr

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Soczewki kontaktowe