Dzięki zez za błyskawiczną odpowiedź rozumiem, że jeśli chodzi o nakładki to są z polaryzacją ?
Ja już zaczynam sezon rowerowy, lecz takie opinie przydadzą sie zapewne nie jednej osobie. Śmigam na rower, zajrzę później, a nóż ktoś jeszcze będzie miał jakieś cenne uwagi...
Nakładki z polaryzacją też się znajdą. Trzeba jeszcze rozpatrzyć czy ma Pan jakąś wadę wzroku. Bo Rudy Project robi takie korekcyjne też i typowo sportowe z różnymi barwieniami . Są idealne dla downhillowców, freeriderów, szosowców, dirtjumperów. Czyli dla wielbicieli rowerów i nie tylko. Pozdrawiam.
hej rowerzysta, w dziale Antyrefleks, fotochrom... jest temat okulary dla sportowców. Otrzymałem tam ciekawe informacje na temat szkieł do okularów na rower. Warto zajrzeć.
Tak szczerze to jeszcze nie zrobiłem sobie tych okularów, ale noszę się z zamiarem. Orientowałem sie w salonie optycznym. Sprawa kosztowna ok 700-800zł para szkieł ale jakość podobno rewelacyjna.
Witam ponownie Szkoda, że nie ma użytkownika, który już posiada takowe okularki, fajnie byłoby usłyszeć opinię...
ale idąc tym tropem myślę co dalej zrobić??? hmmm obecnie mam OP;-0.5; OL:-0.75, wada wiadomo, może się zmienić więc jeśli to taki spory wydatek to może lepiej zrobić sobie zerówki i dodatkowo stosować soczewki kontaktowe?
Witam.Już wiem jakie okulary potrzebuje rowerzysta ,ja natomiast uprawiam sporty wodne a dokładnie chciałbym się dowiedzieć jakie szkła byłyby dobre dla żeglarzy?Bardzo proszę o doradzenie dobrych szkieł.
Drogi Rowerzysto używanie Caps Lock w rozumieniu społeczności internetowej uważane jest za krzyk. W związku z tym zalecane jest używanie go tylko w przypadku celowego zamiaru.