zez_ukryty napisał(a):Zgadza się. Indyvidual. Ok 300 zł 2 szt. A co do cylindrów to są Ciba Vision DuraSofty. Cylinder do 9,75 .
jamal napisał(a):Słuchajcie a ja wpadłem na genialny pomysł. Sam noszę baaardzo wysokie moce i dumałem dumałem co by tutaj zrobić jeżeli faktycznie jest tak że nie ma soczewek o tak wysokich mocach. Ja mam niby -14 wiec spokojnie łapie się na Precision UV CIBY VISION tylko w sumie też nie wiem czy to jeszcze robią czy juz nie ;/ ale dla tych co mają koło 17 czy więcej proponuje kupić sobie soczewki po np. -8,5 i nałożyć jedną na drugą ;p -8,5 + -8.5 daje nam -17 ;D ale jestem fajny co??? ;p
pozdrówki Jamalek
Paula Optometrysta napisał(a):pragne rozwiązac powyzsza dyskusje na temat dostepnosci soczewek Ciba Vision. otóz ani soczewki DURA SOFT ani AIR OPTIX INDYVIDUAL nie sa juz dostepne i niestety nie bedą
jamal napisał(a):a LEMUR to jakiś czarnoksiężnik że tak przyszłość przepowiada??
LEMUR napisał(a):jamal napisał(a):a LEMUR to jakiś czarnoksiężnik że tak przyszłość przepowiada??
czarnoksieznik to raczej inne rzeczy robil, z przepowiadaniem niewiele mial wspolnego... a te 80 lat... postaram sie przypomniec za kilka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość