Świat okularników

gadu gadu, tematy OFF-TOPIK a nawet I love you (czyli wszystko inne co nie dotyczy działów dostępnych na Forum)

Re: Świat okularników

Postprzez dzika » 12 sty 2011, o 15:37

A ja ostatnio byłam w pewnym optyku i też była scenka-Pani,raczej babcia, miała przepisane okulary do czytania bo stare miała za słabei zaczęło się śmiesznie gdy Pani po założeniu oprawki ,bez szkieł,stwierdziła cyt.<o te są dobre bo od razu lepiej w nich widzę i nawet czytać mogę :D > no coż póżniej została wyprowadzona z błędu :lol:
dzika

Postprzez niki » 13 sty 2011, o 14:10

Szymko, podejżewam że to, iż jesteś od tylu lat sam, to nie jest wina okularów czy oprawek tylko tej części ciała na którą je zakładasz :lol:
niki

Postprzez antek » 13 sty 2011, o 16:42

Siemka Szymko!!! wiesz co to może nie być tylko i wyłącznie problem źle dobranych oprawek...no wiesz stary...może bez tych oprawek dziewczyna przestraszyła się właśnie ciebie ;) ale nie martw się do góry głowa i okulary na pewno się jakaś znajdzie, widzę że tu mamy dość fajne "forumowiczki" ukłon dla Pań :)
antek

Postprzez portmanowa » 19 sty 2011, o 13:36

hej Szymko co do Twojego problemu to hm.....najlepiej zwalić winę na okulary ale może problem tkwi w samym Tobie,mam małą radę-poczytaj dokładnie wypowiedzi koleżanek na forum-podają one tam namiary na naprawdę dobre zakłady optyczne, może warto by było się wybrać i zasięgnąć porady,a może gdzieś obok jest salon piękności więc przy okazji mała zmiana image :lol:
portmanowa

Postprzez O.Aga » 22 sty 2011, o 17:33

witam wszystkich użytkowników tego forum :)
jestem okularnikiem i optykiem :geek: wiec pewnie będziemy mieli przyjemność ze sobą popisać
O.Aga

Postprzez antek » 5 lut 2011, o 21:28

Hejka wszystkim, moja ostatnia przygoda była bardzo krótka ;) Raz gdy czytałem gazetę raczej typowo regionalną, zobaczyłem pewne ogłoszenie..pomyślałem, że może coś źle przeczytałem..poprawiłem okulary na nosie..przetarłem je (może były brudne :?: )...ale NIE...o mały włos nie spadłem z krzesła ze śmiechu.. :D ludzie to maja jednak pomysły i "ułańską fantazję". Ogłoszenie było" Wynajmę MĘŻA, stan prawie nowy. Bożena nr 798.... Dobrze, że my ludzie mamy jeszcze takie poczucie humoru...jestem ciekawy dalszych takich ewentualnych ogłoszeń??? Czy tylko "moje okulary" znalazły takie coś :geek:
antek

Postprzez matixp » 7 lut 2011, o 22:38

Witam,
Nazywam się Mateusz i miałem okulary z dioptrami -0,5 i -0,75 bardzo mi się podobały, nosiłem je od czasu do czasu... Lecz niestety będąc w stanie upojenia alkocholowego zgubiłem je.
Pozdrawiam.
matixp

Postprzez niki » 8 lut 2011, o 11:29

Jedna rada- zrób sobie nowe okulary tak fajne jak poprzednie albo jescze ciekawsze bo chronić oczy warto, tylko planując wprowadzenie się w stan upojenia...lepiej okulary zostawiaj w domciu :D
niki

Postprzez antek » 9 lut 2011, o 12:45

Ha ha ha ...widzę, że podejmujemy tu trudny temat, ale szeroki OKULARY A UPOJENIE ALKOHOLOWE :lol: Ciekawe..ciekawe jakie są wasze propozycje..moja to są soczewki kontaktowe... Po primo..wyglądasz ciekawiej, przystojniej :geek: po drugie primo..masz lepsze pole widzenia bo widzisz wszystko naokoło :shock: po trzecie primo...nie zgubisz ( a na drugi dzień nie będziesz się zastanawiał, w którym momencie)...a po czwarte primo,,jak ty się zdenerwujesz albo ktoś na ciebie :twisted: to nie będą okulary przeszkadzać w zbliżeniu np z pięścią przeciwnika :D Ale to jest moja propozycja, a jestem bardzo ale to baaardzo ciekawy waszych :lol:
antek

Postprzez tina » 10 lut 2011, o 12:13

Hej chłopaki..ale z was niedobruchy :lol: ale macie rację chyba to forum też jest po to zrobione, żeby odpowiadać na wszelkie nasze problemy...Więc piszmy...piszmy..piszmy..aby poszerzać naszą skarbnice wiedzy..ja też mam swoje perypetie ze zgubieniem okularów ale ja znalazłam inny pomysł niż soczewki. Po prostu zrobiłam sobie szkła z tzw.poliwęglanu...mają być mocniejsze, natomiast żeby ich nie zgubić mama taki pięknyyyyy sznurek ;) raczej nie byłabym wstanie wsadzić sobie "palca do oka" więc za soczewki dziękuje...ale okulary dodają mi pazura :twisted: co jest na imprezach mile widziane ;)
tina

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do POZNAJMY SIĘ