hej potrzebuje pomocy szukam jakiegoś dobrego okulisty chciała bym żeby moi rodzice poszli do lekarza zbadać wzrok bo mamie to już brakuje reki jak ma coś przeczytać, a tata narzeka pod czas jazdy samochodem, może nawet sama bym się wybrała bo wieczorami bolą mnie oczy i tak sobie myślę że może mi kogoś polecicie z okolicy grodziska maz - warszawy
Cześć Wiki nie wiem czy to jest kryptoreklama ale bardzo fajne panie okulistki przyjmują o ile wiem w Falenicy, to jest taki żółty budynek niedaleko tego supersamu Fala. Tam jest bardzo dobry dojazd czy pociągiem, czy też autobusem. W paniach okulistkach możesz przebierać bo są tam blondynka i brunetka każda jest bardzo profesjonalna, miła i przyjmuje w godzinach popołudniowych, co dobre jest po godzinach pracy. Spróbuj a na pewno nie pożałujesz.
a ja polecam okulistki z Grodziska Maz koło warszawy małe kolejki i bardzo profesjonalne lekarki dobierają też soczewki kontaktowe przyjmują w optyku na obrzeżach Grodziska koło kościoła Miłosierdzia Bożego nie daleko jest też kebab u Osamy (też polecam)
Moje znajome były u okulistki w Falenicy i Grodzisku i bardzo były zadowolone z wizyty u okulisty. Wykonały wszystkie badania i jednej ze znajomej okulistka poleciła zrobienie specjalnych okularów do komputera V3 z której jest bardzo zdowolona.
mmm nie łatwo teraz znaleźć dobrego okulistę ja właśnie poszukuję jakiegoś dobrego specjalisty dla mojego dziecka bo okazało się że jest podejrzenie zeza może możecie mi kogoś polecić z okolic Warszawy
okej trochę mi się zrobił chaos w głowie, to inaczej może zapytam...czym mam się kierować przy doborze okulisty? nie wiem czy dobrze myślę ale czy dobrym okulistą jest osoba, która przyjmuje w kilku miejscach ? biorąc pod uwagę, że są to zarówno prywatne jak i państwowe gabinety? i gdzie lepiej się udać do tych prywatnych czy też na kasę chorych?
Ilość miejsc pracy lekarza nie świadczy o jego umiejętnościach. Popytaj znajomych w twojej okolicy. Na pewno ktoś Ci poleci sprawdzonego okulistę. Trudno szukać okulisty na forum jeżeli jesteś np. z Gdańska a ktoś poleca Ci okulistę z Warszawy.
Dokładnie. Ludzie są teraz dość dobrze zorientowani i powinni polecić ci kogoś w okolicy. Na pewno w gabinecie prywatnym termin wizyty będzie bliższy niż "państwowo".