Świat okularników

gadu gadu, tematy OFF-TOPIK a nawet I love you (czyli wszystko inne co nie dotyczy działów dostępnych na Forum)

Re: Świat okularników

Postprzez katherina » 23 lip 2011, o 13:28

Zezie chyba przestraszyłeś naszą szczęściarę :/ a tak z utęsknieniem oczekiwałam rozwoju wydarzeń :( Szczęściaro zrób come back :)
katherina

Postprzez Mała » 25 lip 2011, o 08:15

wątek co prawda trochę humoru tu wprowadził, ale...
co sie odwlecze to nie uciecze ;)

Szczęściara na pewno pracuje nad nowymi trikami, by więcej sposobów ukrycia uciekającego oczka tu wpisać :D

Ja puszczam wszystkim oko i do miłego następnego ;)
Mała

Postprzez gwiazda2011 » 25 lip 2011, o 15:27

Hejka,witam wszystkich ponownie,dawno mnie nie było (miałam szlaban na kompa-hi hi hi to był oczywiście żart),a tak poważnie to ostatnio tak mnie pochłonęło życie osobiste,że nie miałam czasu żeby zaglądać na forum. Ale dzisiaj o to jestem i co widzę,jeszcze trochę i zrobimy z tego portal randkowy-przyznam szczerze,że nawet mi się to podoba.Wszak ja swoją miłość również znalazłam za pomocą internetu i jestem bardzo szczęśliwa,więc dzisiaj mogę pokibicować tym którzy tutaj próbują swoich możliwości i odbiegają tym sposobem chociaż odrobinę od szarej rzeczywistości świata okularników! Pozdrawiam!
gwiazda2011

Postprzez zezowata_szczęsciara » 25 lip 2011, o 22:01

Zezie powróciłam :) tęskniliście ? urlop miałam, ale go skróciłam taka tęsknota mnie za wami wzięła :* na urlopie spotkałam kilka zezowatych :D jaki ten świat mały :) poleciłam im to forum ze względu na jego profesjonalizm i ciągłą żywotność jak również na dobrą zabawę i poznanie ciekawych osób...także oczekujcie nowych forumowiczów w krótce :)
P.S. Zezie nie miałbyś ochoty na bliższe spotkanie ????
zezowata_szczęsciara

Postprzez zez_ukryty » 26 lip 2011, o 16:39

zezowata_szczęsciara napisał(a):P.S. Zezie nie miałbyś ochoty na bliższe spotkanie ????
huhuhuu ale o zależy od teoretycznej różnicy wieku, miejsca zamieszkania :D
zez_ukryty

Postprzez LEMUR » 26 lip 2011, o 18:29

zez_ukryty napisał(a):
zezowata_szczęsciara napisał(a):P.S. Zezie nie miałbyś ochoty na bliższe spotkanie ????
huhuhuu ale o zależy od teoretycznej różnicy wieku, miejsca zamieszkania :D

intryguje mnie rozwiniecie teoretycznej roznicy wieku, zapewne jest tez praktyczna roznica

:mrgreen:
LEMUR

Postprzez katherina » 29 lip 2011, o 19:10

szczęściaro!!! mam do Ciebie pytanie...co byś powiedziała pięknej kobiecie, której nic nie brakuje, której wygląd przyciąga każde spojrzenie...a jej charyzma magicznie nie pozwala oderwać od niej oczu...kobiecie która ma kompleks wchodzi do mnie do salonu i nagle ściąga okulary przeciwsłoneczne, dyskretnie zauważam, że jej lewe oko ucieka, w dość dużym stopniu ... kobieta po 10 minutach rozmowy wpada w płacz załamuje się i mówi, że w życiu nie dobierze sobie okularów i nie będzie w nich chodzić :/ piękno nagle jest przysłonięte smutkiem, łzami i bólem... słucham...jaki trik tu byś zastosowała? a ja powiem Ci co ja zrobiłam :)
katherina

Postprzez zez_ukryty » 5 sie 2011, o 09:09

Kurde i się Szczęściara wykruszyła a mieliśmy się zebrać wszyscy i iść na wódkę ! :( .
zez_ukryty

Postprzez katherina » 5 sie 2011, o 09:20

może jeszcze zezie wróci do nas :) nadal trzymamy kciuki za wasze szczęście :) widzę, że szczęściara trochę połaskotała Twoje męskie ego ;)
katherina

Postprzez zez_ukryty » 5 sie 2011, o 09:58

Hym, może trochę :d . Moje ego nie należy do przesadnie wrażliwych :) . A jeżeli chodzi o mężczyzn -> http://ryjbuk.pl/faceci-wczoraj-i-dzis-260158
zez_ukryty

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do POZNAJMY SIĘ