Świat okularników

gadu gadu, tematy OFF-TOPIK a nawet I love you (czyli wszystko inne co nie dotyczy działów dostępnych na Forum)

Re: Świat okularników

Postprzez zez_ukryty » 9 lip 2011, o 19:46

Ślub już niedługo ;) .
zez_ukryty

Postprzez fajna-brunetka » 11 lip 2011, o 07:54

...a później żyli długo i szczęśliwie ... ;)

hmmm wolałabym by ta historia była ciut ciekawsza ;)
Szczęściara zapewne więcej entuzjazmu okaże jak tylko się zaloguje i tu wpadnie ;p

Miłego dnia
fajna-brunetka

Postprzez katherina » 12 lip 2011, o 11:49

hmmm...miło patrzeć jak w końcu ten dział znów ożywa :) no cóż może i nasz uroczy zez faktycznie odnajdzie tu bratnią duszę w zezowatej :) miło było by poprzyglądać się z boku temu jak szczęście patrzy sobie "prosto w oczy" :D ale może faktycznie niech sami zainteresowani wypowiedzą się na ten temat? Zezie...? Zezowata...? Czekamy na dalszy rozwój wydarzeń :)
katherina

Postprzez seba » 12 lip 2011, o 11:54

Ale oni niestety nigdy nie spojrzą sobie prosto w oczy :roll:, a to peszek
seba

Postprzez zez_ukryty » 12 lip 2011, o 16:50

seba napisał(a):Ale oni niestety nigdy nie spojrzą sobie prosto w oczy :roll:, a to peszek

:D

Nie chcę Wam moi mili przerywać telenoweli ale zezowatej_szczęściarze nie chodziło o mnie tylko o jej wybrańca, którym nie jestem ja :D .
zez_ukryty

Postprzez seba » 13 lip 2011, o 11:42

Zezowata szczęściara chciała zdradzić nam kilka trików jak sprawić żeby zez byłmniej widoczny a nas trochę hmm... poniosło. Szczęściaro napisz w takim razie twoje sposoby na to żeby wada nie rzucała się w oczy.
seba

Postprzez optyk-mila » 13 lip 2011, o 13:09

Hm... jak miło posłuchać Waszych wypowiedzi w tym dziale,aż serce rośnie jak czytam takie miłe posty,wszędzie piszemy tylko o problemach jakie doskwierają nam i naszym oczom,a tu proszę same przyjemności. Niestety ja nie przeżyłam jak narazie, żadnej historii wartej uwagi,która wiązałaby się z okularami, więc nie mogę się z Wami podzielić swoimi przeżyciami,ale mocno kibicuję wszystkim,którzy się tu udzielają!
optyk-mila

Postprzez zezowata_szczęsciara » 15 lip 2011, o 17:40

Ojoj :? mój post widzę, że pobudził niektóre wyobraźnie :P już w swatanie się co po niektórzy zabawiają ;) nie ukrywam, że mnie to cieszy :) co do moich sztuczek jest ich wiele ale przede wszystkim są to ciągłe ćwiczenia nad moim rozbieżnym wzrokiem :) wielu okulistów mówi, że gdy się pewien wiek kończy już nic nie pomorze...oj tam oj tam - bym rzekła :) ćwiczyć wzrok i jeszcze raz ćwiczyć :) dodatkowo kolejna rzeczą jest to, że pewna pani optyk poleciła mi oprawy dość mocno zabudowane, myślałam, że taki masywny zausznik będzie mnie rozpraszałam a tu pomyłka moi drodzy ( p.s. dziękuję pani optyk :* ) dzięki masywnym zausznikom moje oczy mają zawężone pole widzenia przez co patrzą się na wprost a nie umykają gdzie je wyobraźnia poniesie :P :)

Sprawy mniej związane z tematem:
1. Z miłą chęcią poznam pana zeza :) więc niech się aż tak bardzo nie ukrywa :)
2. dla zainteresowanych jestem wolna :D
zezowata_szczęsciara

Postprzez Mała » 18 lip 2011, o 12:07

hmmm faktycznie wyglądało na to że Szcześciara kogoś poznała i dlatego pojawił sie taki wpis na forum, ale skoro teraz pisze że jest wolna to ja już sie zakręciłam ;)

co do wskazówek odnośnie doboru opraw dla osób którym oczko nieco ucieka to przyznam, że choć ja nie mam z tym problemów ale wskazówka bardzo cenna- macie jeszcze jakieś sprawdzone sposoby by oczko mniej uciekało?
Mała

Postprzez zez_ukryty » 18 lip 2011, o 18:06

zezowata_szczęsciara napisał(a):Sprawy mniej związane z tematem:
1. Z miłą chęcią poznam pana zeza :) więc niech się aż tak bardzo nie ukrywa :)
2. dla zainteresowanych jestem wolna :D

SIEMA JESTEM ZEZ ! :D
zez_ukryty

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do POZNAJMY SIĘ