Świat okularników

gadu gadu, tematy OFF-TOPIK a nawet I love you (czyli wszystko inne co nie dotyczy działów dostępnych na Forum)

Re: Świat okularników

Postprzez katherina » 5 wrz 2011, o 21:28

rozwiązując wasze zawiłe zagadki powiem prościej jestem albo lwem albo panną, ale jest to bardziej uzależnione od tego, którego horoskopu treść odpowiada mi bardziej do nastroju i nastawienia życiowego ;) :lol: :D
katherina

Postprzez Justin » 5 wrz 2011, o 21:31

horoskopów nie czytam ale co do łączenia osobowości z zodiakiem to Panny są ciekawsze niż Lwy :P
Justin

Postprzez zez_ukryty » 5 wrz 2011, o 22:15

Justin napisał(a):horoskopów nie czytam ale co do łączenia osobowości z zodiakiem to Panny są ciekawsze niż Lwy :P

no ciekawsze, ciekawsze a do tego pedantyczne i apodyktyczne tyrany z tych panienek ;d .
zez_ukryty

Postprzez katherina » 6 wrz 2011, o 07:54

ojjj tam oj tam :) od razu apodyktyczne :) po prostu lubimy jak wszystko układa się po naszej myśli, pedantycznie dopinając każdy szczegół swojego życia na ostatni guziczek ;)
katherina

Postprzez Justin » 6 wrz 2011, o 16:06

zez_ukryty napisał(a):
Justin napisał(a):horoskopów nie czytam ale co do łączenia osobowości z zodiakiem to Panny są ciekawsze niż Lwy :P

no ciekawsze, ciekawsze a do tego pedantyczne i apodyktyczne tyrany z tych panienek ;d .

oj Zez bo zaraz zaczniemy analizować jakie to Lwy bywają... ;)
Justin

Postprzez zez_ukryty » 6 wrz 2011, o 20:04

Bywają :P Dobrego słowa użyłaś :P Bo nie wszystkie Panny są takie jak wymieniłem (no tylko Katerina się przyznała :PPPPP ) . Tak samo nie wszystkie lwy są takie jak piszą (oczywiście w sensie negatywnym) :) .

Więęęęc... Pokój ! Koleżanko JUSTIN !
Obrazek
zez_ukryty

Postprzez katherina » 7 wrz 2011, o 12:17

uwielbiam ten i dział i potyczki słowne jakie mają w nim miejsce, Zezie Justin jesteście moimi idolami :) :lol:
katherina

Postprzez Justin » 8 wrz 2011, o 09:25

zez_ukryty napisał(a):Bywają :P Dobrego słowa użyłaś :P Bo nie wszystkie Panny są takie jak wymieniłem (no tylko Katerina się przyznała :PPPPP ) . Tak samo nie wszystkie lwy są takie jak piszą (oczywiście w sensie negatywnym) :) .

Pewnie, że dobrego słowa użyłam ;)
Masz plusa za poprawienie swojej wypowiedzi co do Panien :)

Katherino ja też lubię ten wątek bo poprzez luźniejsze wypowiedzi można się lepiej poznać. A potyczki słowne również uwielbiam :D
Justin

Postprzez zez_ukryty » 9 wrz 2011, o 14:08

Obrażalskie też podobno są :mrgreen: .
zez_ukryty

Postprzez hanna_f » 13 wrz 2011, o 13:39

Panny obżartuchy To by się zgadzało. Mój tata jest panną (ostatnio świętowaliśmy jego 50tkę:) i zjada 10x więcej niż normalny facet w jego wieku. :D A może wiecie co mówią o rybach? :>
hanna_f

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do POZNAJMY SIĘ