Cześć wszystkim,
zastanawiam się nad zapisaniem się na kompleksowe badanie wzroku, bo od jakiegoś czasu zauważyłem, że męczy mi się wzrok szybciej niż kiedyś, zwłaszcza podczas pracy przy komputerze. Z racji tego, że jestem z Tarnowa, szukam jakiegoś miejsca na miejscu, żeby nie trzeba było nigdzie daleko jeździć. Trafiłem na gabinet Oftalvision na ulicy Narutowicza 25 i wygląda na to, że mają dość szeroką ofertę, nie tylko podstawowe badania, ale też np. specjalistyczne konsultacje czy diagnostykę chorób oczu.
Zerkając na ich stronę https://oftalvision.pl/ widzę, że sprzęt mają nowoczesny i zajmują się też okulistyką dziecięcą oraz laserowymi zabiegami, co mnie trochę uspokaja, bo pokazuje, że mają doświadczenie w różnych przypadkach, a nie tylko w standardowym "doborze szkieł".
Pytanie do Was – czy ktoś z Was korzystał ostatnio z ich usług? Jak wygląda tam sama wizyta – czy badanie jest rzeczywiście dokładne, lekarze poświęcają czas na rozmowę z pacjentem, czy raczej wszystko idzie szybko "taśmowo"? Jak z terminami – da się zapisać bez czekania kilku tygodni?
Będę wdzięczny za każdą opinię, zanim się zdecyduję.